Forest of Souls
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Idetévedt Lelkek
Indulás: 2015-10-13
 
Adatok

Szeles, hideg idő uralkodik az erdők mélyén, a hegyeknél már csepereg az eső. Itt-ott elszórva látható még néhány tiszta égdarab,  de a fátyolfelhők kezdik betakarni az eget. Ahol még nem esik az eső, a levegő ott sűrű, ködös és párás.

 
Bagolyposta

Cserét itt kérhettek, nem csak szerepjátékos oldalak kerülnek ki!

 

 
Infos
  • Kezdés: 2015. október 13.
  • Adminok: Aquine, Shadows
  • Téma:fantasy szerepjáték
  • Karakterek: 5♀ / 5♂
  • CSS-kód: design: LINDADESIGN NONSTOP
  • A képek a GOOGLE-ról és a DEVIANTART-ról származnak
  • Az alaptörténet és az itt található összes leírás SAJÁT.
 
Társak

Képtalálat a következőre: „wolf”Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

 
Frissességek
Friss bejegyzések
2016.09.02. 20:44
2016.08.06. 14:45
2016.06.27. 11:42
Friss hozzászólások
 
Történelem

 

Történetünk

 

Hol volt, hol nem volt...vagy talán ne így kezdjem? Rendben, váltsunk hangnemet: történetünk egy szigeten játszódik, mely még jóval-jóval időszámításunk előtt Észak-Amerikához tartozott. A őshonos vadvilág élőlényeinek adott otthont első sorban. Ám idővel, a kőzetlemezváltozások idején elszakadt a parttól és kivetődött a nyílt vizekre. Évezredek során a sziget feledésbe merült, a civilizáció mit sem tudott a létezéséről, lassan átkeveredett a fantázia és a valóság határán elterülő óceánra. Lakóinak fejlődése teljesen elszigetelődött a mi világunktól, erre a földre ember még nem tette le a lábát. A szigetet maguk között Nymeriának hívták, ami az ősi nyelven "békét" jelentett. Külön legendák, szokások, mesterségek, egész közösségek maradtak fenn. Viszont e különös civilizációk lassan elvadultak. Megindultak a zavargások...egyre több állatot nyelt el az erdők mélysége, akik soha nem tértek vissza...a törzsek háborúra készültek...egyre több volt az ellentét. Végül kettő faj vette át az uralmat a fajok közül, a farkasok és a pumák. A többi állat kisebbségbe szorult, ők már amolyan "megtalálható néhány egyed" számot számlálhatnak. A fennmaradt két törzs valamilyen feszült békében élt egymás mellett, de  sosem maradt meg ezek után a régi rend. Évtizedekig tartott a nyugtalan béke, mert a természet megint közbeavatkozott...a sziget nyugati oldalán egy hatalmas és kietlen sivatag jelent meg. Mintha egy kontinens érintette volna meg földjüket. Olyan hirtelen tűnt fel, hogy csak feltételezni lehetett: Kiemelkedett a vízből? Összeütköztek egy földdel? Vagy nekik sodródott valami? Nem derítették ki. Aki nekiindult az ismeretlen földnek, kudarcot vallott...ha egyátalán visszajött valaha. Azonban a rejtélyes földrész felbukkanása után furcsa állatok tűntek fel az erdők mélyén. Sötét alakok, világító szemmel. Olyanok voltak mintha farkasok lettek volna, ám sokkal soványabbak és véznábbak voltak. A törzsek nem tudják, de a hiénák közelednek. Vihogó, vérszomjas fenevadak, akiknek nyilván az otthonuk kell. Nymeria belseje is veszélyes lett, de az ismeretlen föld sem a biztonságról híres. Minden állatot veszély fenyeget, akármelyik irányból. Néhány merész vállalkozó neki akart vágni a kietlen pusztának. Tettük elterjedt, egyre többen csatlakoztak hozzájuk. Már készülnek a hosszú útra, de az olyan kétségek, hogy visszatérnek-e, vagy sikerrel járnak, megmaradtak mindenkiben. Azóta az itt maradt törzsek is gondolkodóba estek a vándorutat illetően, de nem tudják még mit hoz a jövő zenéje. TE hová tartozol? Támadónak, védőnek vagy esetleg a legvakmerőbbek közé születtél? Most kiderítheted...Gyere, megmutatom a szigetet!

>>

 

 

 

 

 

 

CSS Codes


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen